Kozijnen, deuren en ramen

Bouwbedrijf Ivo van der Veen is er ook voor het maken, plaatsen en restaureren van deuren en kozijnen en het plaatsen van dakramen. Bij ons kunt u ook terecht voor de levering en het plaatsen van beglazing (HR++).  Daarnaast kunnen wij uw deuren en kozijnen restaureren, dit kan voorkomen dat deze geheel vervangen moeten worden en kan u veel kosten besparen.

Bouwbedrijf Ivo van der Veen is specialist in handgemaakte houten kozijnen. Deze worden voor u op maat gemaakt door vakmensen. Wij maken onze kwalitatief hoogwaardige kozijnen van duurzaam meranti hardhout. Het voordeel van hout ten opzichte van kunststof en aluminium is dat hout zorgt voor een ambachtelijke, klassieke en stijlvolle uitstraling. Daarnaast heeft hout een isolerende werking wat zorgt voor een lagere energierekening en het buiten houden van geluidshinder.

Wij kunnen alle soorten kozijnen voor u maken zoals;

  • Vaste raamkozijnen, draairaamkozijnen, draaikiepraamkozijnen
  • Schuifpuikozijnen
  • Deurkozijnen

De kozijnen zijn geschikt voor binnen én buiten voor in de nieuwbouw, bestaande bouw en monumentale bouw. Indien gewenst kunnen de kozijnen geschilderd geleverd worden. Ook kunnen wij de kozijnen voorzien van glas. Onze kozijnen zijn bedoeld voor zowel particulieren als professionals in de bouwsector.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.